Cum sa alegi o companie de recrutare în Cluj, din acele firme de recrutare din Cluj-Napoca, care oferă servicii resurse umane pentru companii în Cluj?

Este vreo diferență între agenți și agenții de recrutare care activează în Cluj-Napoca?

Prin ce se deosebește o altfel de agenție de consultanta HR în Cluj-Napoca? O firma de recrutare personal, altfel spus agenție HR, depinde la rândul ei de calitatea profesională și umană a personalului angajat. Și cultura organizașională internă.

Pentru a alege serviciile de resurse umane în Cluj-Napoca, de care are nevoie organizația ta poți face o analiză în câțiva pași.

  1. Are personalul din agenția de recrutare din Cluj-Napoca experiență profesională în mediu de afaceri pentru care face recrutare și selecție de personal?
  2. Are personalul firmei de recrutare capacitatea să înțeleagă specificul jobului pentru a ști să descifreze competențele, cunoștințele, aptitudinile și abilitățile personale ale candidatului pentru a face față cerințelor profesionale?
  3. Poate înțelege personalul companiei de recrutare ”spiritul” angajatorului pentru a ști să identifice persoana compatibilă cu felul de a fi a firmei angajatoare din Cluj?
  4. Are companie de recrutare un grad ridicat de retenție de personal? O agenție de resurse umane trebuie să aibă un grad ridicat de retenție pentru că asta înseamnă profesionalism, stabilitate și constanță.
O analiză pe piața muncii din Cluj-Napoca ne arată că brandul Hummark conține multe din ingredientele de succes. Administratorul companiei, Pálfi Szilárd, are studii aprofundate in psihologie, economie și teologie cu studii de master în Piața Muncii și Marketing. Experiența pe post de HR Manager în companii de producție, comerț și prestări servicii, respectiv experiență în formarea altor specialișt în resurse umane îî asigură fundamentul să înțeleagă cerințele și exigențele companiilor în materie de angajare.

Leave a Comment

%d blogeri au apreciat: