UBITECH CONSTRUCTII

Prezentare generala

  • Data fondare 1 ianuarie 1900
  • Joburi postate 0
  • Categorii Constructii / Instalatii / Amenajari

Descriere companie

aUbitech Construcții este una dintre cele mai tehnologizate companii de construcții din România.   A reușit până în prezent, să implementeze metodologia BIM la nivelul întregului proces de lucru, în cele mai importante proiecte derulate la nivel național.

Înființată în 2015, compania cu capital 100% românesc, UBITECH Construcții oferă servicii complete în domeniul construcțiilor. Antreprenoriat general, proiectare și execuție, management și implementarea proiectului și este specializată în proiecte tip design & build cu grad ridicat de complexitate.

La nivel de management suntem preocupați de implementarea și promovarea tehnologiilor noi în domeniul construcțiilor, pe piața din România.  In toate etapele proiectului și să realizăm construcții sustenabile care să permită utilizarea intuitivă și facilă a soluțiilor de Facility Management și Smart Buildings. Fie că este vorba de construcții civile și industriale, spații comerciale, de depozitare, construcții agricole sau rezidențiale, serviciile noastre acoperă toate domeniile de activitate.

Principiile care stau la baza creării companiei sunt calitatea, onestitatea și munca.  

Ubitech reușește să ofere clienților săi accesibilitate și suport, performanță și siguranță.

Evoluția Ubitech Construcții are la bază angajamentul de a învăța permanent și de a transpune în realitate noile competențe dobândite. Scopul este de a aduce inovație în proiectele desfășurate. Încrederea pe care am primit-o din partea clienților noștri ne-a motivat să ne extindem gama de servicii oferite, să formăm și să ne perfecționăm echipa de profesioniști, cu care să abordăm segmente variate de piață.